Spotter

Hier zijn de meest recente reacties te zien.

Mvl&d
Pasta met zalm en dille. Snelle hap, voetbaltraining om half 7.

Wat is jouw lievelings pastagerecht?

Datum: 22-05-2019 18:51:17
Dano
Leuk update-tje!!

Datum: 22-05-2019 11:53:43
Oma Van 5 Kl Kids
maar mag je dan ook 2 mnd lang weg 

Datum: 20-05-2019 08:23:16
K
Ik heb zo het vermoeden dat je collega een zorggerelateerde opleiding als HBO-V of Social Work doet. Als dat zo is dan is het goed je te realiseren dat door het arbeidsmarkttekort veel potentiële werkgevers, uitzendbureaus en/of detacheringbureaus al tijdens het doen van de opleiding heel actief studenten benaderen met allemaal mooie voorstellen: auto van de zaak, vervolgopleidingen, persoonlijke coaching etc. Dit kan voor iemand reden zijn om tijdens de opleiding al te vertrekken, net als de behoefte om meerdere werkvelden te leren kennen om zo allround mogelijk opgeleid te worden en daarmee een goede toekomstige zorg HBO-er. 
Soms blijkt dan ook dat de nieuwe werkomgeving tegenvalt, dat de werkzaamheden minder interessant zijn. En moet je dus weer verder zoeken. 

In elk geval kan ik me je gevoel wel voorstellen, je hebt geïnvesteerd. Maar wat ik me afvraag is of jij ook in gesprek bent gegaan over de redenen om te vertrekken? Dat jobhoppen een gebrek aan loyaliteit zou zijn ben ik niet eens met de mensen die dat noemen. Dat kan zo zijn maar hoeft helemaal niet. Soms kan iemand door verschillende werkvelden tijdens de opleiding gewoon meer leren en dus beter afstuderen en komt diegene na afstuderen gewoon weer terug als dit een fijne werkgever met aantrekkelijk werk is. 

Wat overigens ook mee kan spelen is de leeftijd: nog jong en niet gesettelde studenten laten zich makkelijker verleiden tot verschillende werkgevers en ook de mooie voorstellen die zij doen om mensen binnen te halen. Eenmaal gesetteld en met kinderen kunnen andere dingen belangrijk worden: vast inkomen, vaste baan, goed band opgebouwd met werkgever zodat er vanuit beide kanten goed gekeken kan worden naar de beste werk-prive balans. (Daar investeren werkgevers bij tijdelijke contractanten doorgaans minder in) 

Kortom: ik zou gewoon afwegen of het de moeite waard is voor jou - om je gevoel kwijt te raken- om met haar in gesprek te gaan. 

Datum: 19-05-2019 17:24:46
Bettie
nou...inderdaad.

Klagen is zinloos; Doe iets of vergeet!

Datum: 18-05-2019 15:33:07
Proestie
Als ik nu een kindje zou krijgen ik zou flesvoeding geven zou ik een waterkoker aanschaffen waarvan je de temperatuur in kunt stellen op 37 graden. 

Datum: 11-05-2019 09:39:59
Marijke

Quote Moeder:
Onze jongste is ruim 8 maand. Ik ben onlangs met hem naar cb geweest. Hij draait nog niet op de buik, wel zij. Zit nog niet zelfstandig. doet geen poging om te staan als ik hem rechtop zet, benen op een ondergrond. Hij trekt beentjes gewoon in. Het is een heerlijk tevreden kindje, vind alles wel best. Ik maak me dan ook totaal geen zorgen, mijn oudste 2 waren vlot, me jongste niet. Maar het cb zei dat hij met 9 maanden toch echt wel moet kunnen draaien. Maar wat nou als niet? Ik moet met 11 maand weer komen. Wat gaan ze doen als hij niet genoeg vooruit gegaan is? En wie heeft dit ook meegemaakt en hoe is je kindje verder ontwikkeld?


Datum: 04-05-2019 15:17:49
Proestie
Het is inderdaad niet zo groot. Wat wel leuk is, is om de rondleiding te boeken. Dan kun je een kijkje achter de schermen krijgen. 

Datum: 27-04-2019 20:29:32
Amy-mv2
Tsja, hier heeft er 1 binnenkort de leeftijd zulke dingen wettelijk zonder toestemming te mogen doen.
De afspraak voor de piercing is nog net niet gemaakt.

Eerlijk gezegd heb ik liever dat kind een piercing neemt dan een tattoo, dat is permanent en een piercing is er makkelijk weer uitgehaald.

Datum: 24-04-2019 21:19:42
Judith
Vorige week heeft mijn dochter de HPV prik gehaald. Er was hier nul discussie. Mijn vriendin woont al jaren in Duitsland en daar worden al vele jaren jongens en meisjes ingeënt. Al ver voor dat wij gingen enten.

Ik ken 3 mensen die op dit moment baarmoederhals kanker hebben. Waarvan 1 niet te redden is. 
En mijn zwager zijn nichtje van 24 is er vorig jaar aan overleden. weg in 3 maanden. Dus geen seconde getwijfeld. het is een soort griep prik. Mensen verzinnen er vooral heel veel dingen bij. Des enzo. Maar goed iedereen moet het zelf weten.

Wat er bij ons wel was. 1 vriendin van mijn dochter kreeg het niet. De rest van de vriendinnen wel. Dat was toch ook wel raar. Voor dat meisje maar ook voor alle vriendinnen. Zij wilde zelf wel maar mocht niet van mama. Want  mama had negatieve berichten op internet gelezen.

Dus wij hebben ook direct een gesprek gehad over internet. 
Over het algemeen lees je bijna alleen maar negatieve dingen over alles.
Als je iets ergs mee maakt ben je nou eenmaal veel eerder geneigd om het op internet te zetten dan wanneer je ergens blij of tevreden over of mee bent.

Nu hebben ze het er met de meiden over gehad. en ook met dat meisje. Ze is sowieso nog lang niet te laat. Wanneer zij wel ingeënt wil worden kan dat nog makkelijk. Ze zijn nog maar 12.

Datum: 20-04-2019 21:57:13
Mv E.l.s
We zijn naar een dealer geweest en morgen tot zaterdag kunnen we een renault Zoë proberen, ben benieuwd.

Datum: 18-04-2019 23:23:56
Lientjex

Ik vind arretjescake heerlijk, maar Syrische desserts vinden ik eerlijk gezegd nog veel lekkerder. Nu ja, je collega zal misschien ook wel eens iets anders willen, dus veel succes! Ik maak die meestal als volgt: 150 gr boter en 150 gr chocolade smelten. De zachte boter met 50 gr suiker smelten en de cacaopoeder erbij. De koekjes met de chocolade mengen, goed mengen, aandrukken en een uur of 2 in de koelkast. Smakelijk!


Datum: 16-04-2019 18:19:22
Nicole
Ik moet daar trouwens wel bij zeggen dat ik in 2018 ben geswitcht van werkgever en zo in schaal 40 ben gekomen en dus van een starters vig loon naar heel wat meer ben gegaan. Tegenwoordig hebben ze hard viggers nodig en ook dus bereid omdaar wat voor te betalen.

Datum: 09-04-2019 19:19:47
Leen
naakt

Datum: 09-04-2019 11:28:30
Banana
wil op zich wel kijken maar dan zul je wel even foto hier moeten plaatsen 

Datum: 08-04-2019 08:51:59