Menu
 

Topic:

Jumbo ergernisjes

Even Zonder Naam  schreef op: 23-08-2016 22:16:05
Dit is toch gek...

Ik doe nog wel eens mijn boodschappen bij de Jumbo en vraag me eigenlijk de laatste tijd af waarom ik er nog kom.

De Jumbo heeft een aantal speerpunten, wat ze de 7 zekerheden noemen. Gratis artikel als iets over de datum is, tas met groente/fruit als je kwaliteit klachten heb, 4e in de rij boodschappen gratis, enz.

Dat schijnt in ieder filiaal te gelden, behalve geloof ik in die van mij.
Zo ben ik echt al meerdere malen 4e klant in de rij geweest. En steeds kletste men zich er met een smoesje weer uit om maar niet de boodschappen gratis mee te hoeven geven. Zelfs niet als klanten om mij heen zelf ook aangaven dat ik echt de vierde in de rij was!
Heb al meerdere malen kwaliteits klachten gehad over het groente en fruit (de bessen wandelde nog net niet uit de koelkast). Kreeg dan bv nieuwe bessen mee en dat was dat.
Producten zwaar overcode (en dan heb ik het niet over een paar dagen), kreeg dan een nieuwe verpakking. Niks een product gratis ter vergoeding.

En echt ik ben er niet op uit, maar ben toch wel van mening dat als je als bedrijf speerpunten opstelt deze ook uitgevoerd moeten worden.
Ik ben dan toch weeer niet zo mondig om er iets over te zeggen. Maar ben na vandaag (bloemkool van binnen echt te ranzig voor woorden) benieuwd wat jullie zouden doen?
 
Quote
Navigatie
RE: Jumbo ergernisjes
Chloe  schreef op: 23-08-2016 22:36:48
Naar een andere supermarkt gaan.. Heb er een bloedhekel aan om me een profiteur te voelen, dus zou zelf nooit op mijn strepen gaan staan bij de Jumbo.
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Nina1  schreef op: 23-08-2016 22:55:50
De vierde in rij wil zeggen: 1 betalen en dan nog 3 wachtenden voor je... Dan ben je de 4e..
hier geregeld gehad of dat iemand achter mij het had.(zei ik tegen de cassiere)
voor fruit en groente geldt geld terug als je er thuis achter komt. De tas is alleen als he rot fruit in de winkel vind.
product gratis als het over de datum is zal wel moeten. Dan krijg je een goed product mee.
hier zijn ze er wel strikt aan...
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Nina1  schreef op: 23-08-2016 22:56:40
En ja ik ga wel op mijn strepen staan, moeten ze er maar geen regels van maken
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Mv E.l.s  schreef op: 23-08-2016 23:08:41
De 4e wachtende wil bij de jumbo bij ons zeggen dat alle kassa's open moeten zijn. Als je de 4e wachtende bent en er kan nog een kassa open, geldt het niet. Mijn dochter zit op zaterdag achter de kassa bij de jumbo en krijgt regelmatig boze klanten hierover. 
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Jill  schreef op: 23-08-2016 23:14:05
Dat is toch juist andersom E.L.S? Als er nog een kassa open kan geldt het juist. Niet als alle kassa's al open zijn. Toevallig vandaag gratis boodschappen meegekregen.Er was maar 1 kassa open. Moest er wel om vragen, maar was duidelijk de 4e wachtende (dus vijfde in de rij, degene die aan de beurt is telt niet mee)

 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Mv E.l.s  schreef op: 23-08-2016 23:16:25
Haha, t is al laat. Tuurlijk, als er nog een kassa open kán 😁
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Debbel79  schreef op: 23-08-2016 23:46:43
Wat zie hier altijd doen... Als het druk is is er "toevallig" altijd een kapotte kassa. En dan zeggen ze dat dw regel  4e in rij niet geld. 
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Maya  schreef op: 24-08-2016 00:35:45

Hier bij onze jumbo geen probleem met de 4e in de rij als er nog een kassa open kan, zo heeft mijn moeder voor ruim 100 boodschappen mee gekregen en ook ikzelf heb heel af en toe gratis boodschappen.
Ook de zeven dagen garantie op bloemen is goed, je krijgt zo nieuwe mee. En mijn zoon kreeg laatst een zak vol fruit en groente mee omdat hij paprika's (3 in 1 verpakking) vond die niet meer goed waren.

 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Jen9  schreef op: 24-08-2016 06:52:11
Hier ook  1 keer, had een avocado, die klonk als een miklshake in de schil... dat noemden ze dagrijp
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Orange   schreef op: 24-08-2016 07:14:25
De mandjes en zelfscanners zijn hier zó vies. 
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Even Zonder Naam  schreef op: 24-08-2016 08:30:23
Echt rotte groente en fruit heb ik ook al meerdere malen uit de schappen geplukt en afgegeven. Dan krijg je zo'n gemaakte vercshrikte reactie en that's it. Mijn Jumbo houd zich dus duidelijk liever van de domme...

Laatst op een verjaardag kwam de Jumbo toevallig ter sprake. En als ik zo eens hoorde wat de andere meiden allemaal gekregen hadden, mijn mond viel open. Dat zette me aan het denken. Want ik had veel dezelfde dingen aan de hand gehad en had al die dingen toch echt niet gekregen. Ik ben er ook niet op uit, ben ook zeker niet mondig genoeg om op mijn strepen te gaan staan. Maar het valt me nu wel steeds meer en meer op. Merk dat de 'we-weten-het-wel-maar-doen-lekker-niets'houding me meer irriteert, dan het niet krijgen. Nogmaals daar ben ik helemaal niet op uit
 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Nina1  schreef op: 24-08-2016 13:27:39
oh ja en je krijgt hier een bos bloemen op je verjaardag als je taart haalt... of kind een plak chocolade als het jarig is...

hier juist vaak bij de zelfscan 4e in rij... de rest van de kassas is dan wel open maar de tweede zelf scankassa niet...

 
Quote
RE: Jumbo ergernisjes
Pup78  schreef op: 24-08-2016 15:22:01

Hier inderdaad de vierde wachtende in de rij. Heb 1x mijn boodschappen gratis gehad. Was dat degene achter de kassa me er op wees, want had het zelf niet eens door.

Hier kregen we eerst een tas met vijf groenten/fruit als je iets vond wat rot was. Nu alleen nog het produkt wat rot is. Dus of een tas appels, een bakje aardbeien etc.


 
Quote
Navigatie


Reageren op Jumbo ergernisjes
Naam
Bericht