Menu
 

Topic:

Mattie Valk blijkt niet de vader van twe

Nina Mv O En Q  schreef op: 02-05-2016 12:23:42

t lijkt wel een verhaallijn uit een heel slechte film, maar voor Qmusic-dj Mattie Valk is het werkelijkheid. Hij blijkt niet de biologische vader te zijn van de pasgeboren tweeling Vesper en Bo.



Dat heeft Matties collega Wietze de Jager vanmorgen verteld op de populaire radiozender. Wietze las een brief van Mattie voor waarin hij schrijft dat zijn leven op dit moment bol staat van de emoties.


"De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes. Iets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war", schrijft Mattie.


Onhoudbare situatie
Hij vervolgt: "Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen."




 De plaatjesdraaier vraagt aan alle luisteraars om niet meteen te oordelen. "Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver. Dit met Kirsten op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen geeft me nu de meeste kracht en houvast."

Te vroeg geboren
De meisjes Vesper en Bo zagen op 22 maart het levenslicht en dat terwijl Kirsten pas op 2 juli was uitgerekend. Voor Mattie was de geboorte een heel dubbel gevoel. "Feliciteer me maar met potlood, want de vraag is of ze het gaan redden. Ze zijn zo ontzettend klein. Maar ik moet zeggen dat ze het ontzettend goed doen. Iedere dag is er een. Er zijn geen garanties. Die kindjes moeten nog een heel lang traject in, maar vooralsnog doen ze het goed", zei Mattie op 29 maart.


Het lijkt erop dat een verzoening er niet meer in zit. Mattie en Kirsten willen de komende periode hun verhaal afsluiten en daarna los van elkaar opnieuw beginnen.

 
Navigatie
RE: Mattie Valk blijkt niet de vader van twe
Banana  schreef op: 02-05-2016 12:24:22
loopt al topic
 
Navigatie
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug