Menu
 

Topic:

Zoon blijft kwakkelen

Nicky  schreef op: 12-02-2016 20:45:41
Hallo meiden, 

Ik zit een beetje met mijn zoon.
We zijn hier alle 5 al 4 weken aan het kwakkelen met ziek zijn. Eerst de griep daarna de buikgriep. 
Nu was de buikgriep bij mijn zoon zondag nacht begonnen.  De dag erna nog buikpijn en geen eetlust maar verder redelijk goed. 
De dag erna niks meer aan de hand. Nog steeds niet helemaal eten wat we van hem gewend zijn maar hij eet en met smaak. Van het ene op het andere moment krijgt hij weer buikpijn in de avond en in de nacht weer overgeven. 

Dag erna was hij weer beter gaf hij aan. Nu twee dagen later. Na een gezellige dag super lief en veel gespeeld te hebben weer vanuit het niets buikpijn enz.
Ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet.

Oja eetlust is de hele week ook niet zoals altijd geweest maar boterham, snoepjes en chips kon hij wel naar vragen .

Ook ziet hij er in de avond echt moe uit.

Iemand misschien een idee? 
 
Quote
Navigatie
RE: Zoon blijft kwakkelen
Nicky  schreef op: 12-02-2016 20:50:44
Ff door de spotter gooien
 
Quote
RE: Zoon blijft kwakkelen
Vera  schreef op: 12-02-2016 21:08:54
is het afgelopen zondag? Wij hadden dat vorig jaar, onze jngst heeft 1.5 u af en aan gespuugd. Dan wel ,dag niet,onze huiarts heeft ons toen gezegd dat dat best 10 dagen kon duren en hij daarna wellicht een ontlastingkweek ging doen.dus nog even geduld, zijn weerstand is door al dat gekwakkeld NUL komma NUL dus een en ander zal lang duren....Sterkte
 
Quote
RE: Zoon blijft kwakkelen
Nicky  schreef op: 12-02-2016 21:16:02
Ja indd vorige week zondag.  Was jou zoon tussen door ook gewoon "goed"  zeg maar?

Tis om gek van te worden de kinderen worden er zelf ook helemaal tureluur van en heb eigenlijk geen antwoord op hun vragen. 
 
Quote
RE: Zoon blijft kwakkelen
Vera  schreef op: 12-02-2016 21:19:42
Jao ns kind at dan eindelijk weer wat en dat bleef er dan in en dan nam hij een dag later alleen nog maar een slok limonade en die kwam er dan met een noodvaart weer uit. En een dag later at en dronk hij weer goed en as hij opgewekt en vrolijk, dan was hij eigenlijk ook tussen het spugen door al die tijd wel. Maar hij bleef bezig, we gingen nergens heen zonder een emmer. Die winter vorig jaar was zo en zo een horrorwinter qua ziekte. Geloof dat hij van periode oktober tot maart meer thuis was dan op school.
Ondertussen werd hij steeds magerder en zwarte kringen onder zijn ogen. Heb zelfs mijn man meegesleept naar de dokter omdat ik zoiets had van, hallo dit duurt te lang. Maar helaas het duurde echt zo lang.
 
Quote
RE: Zoon blijft kwakkelen
Senna  schreef op: 12-02-2016 21:27:14
Dochter heeft een maand af en aan buikgriep gehad. Dan een paar dagen niks aan de hand, dan weer diarree en overgeven. Het lijkt nu over maar ik juich nog niet te hard
 
Quote
RE: Zoon blijft kwakkelen
Banana  schreef op: 12-02-2016 22:00:47
bij ons niet maar vriendin van me wel beide dochters die zelfde klachten hebben ook al dikke maand af en aan 
 
Quote
RE: Zoon blijft kwakkelen
Nicky  schreef op: 12-02-2016 22:59:31
O jeetje een maand??? Dan heb ik nog even te gaan. 

Tis echt een hel deze winter. In september begonnen alle drie met overgeven diarree voor 10 dagen. Dan even niks dan weer overgeven. 
Nu drie weken geleden allemaal de griep gehad. Allemaal een week plat. Dan twee dagen niks dan weer een een fikse keelontsteking. Ik nu flinke acute bronchitis. Mijn dochter sinds gisteren weer koorts. 

Ben bijna bang smorgens om de kinderen uit bed te halen voor wat ik nu weer ga aantreffen. 

Begin gewoon aan mezelf te twijfelen of ik misschien wat fout doe
 
Quote
RE: Zoon blijft kwakkelen
Vera  schreef op: 13-02-2016 08:49:16
Lieverd niet twijfelen.... Ik heb al jaren dat gekwakkel gehad en ik weet van mezelf dat hij heel gezond proberen te leven.Het schijnt er gewoon bij te horen zegt mijn dokter dan.... Meegaan met de flow en wensen dat de lente snel aanbreekt!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zoon blijft kwakkelen
Naam
Bericht