Menu
 

Topic:

Wilders... de redder van Nederland?

Boterbloem  schreef op: 08-10-2015 14:55:46
Mensen roepen telkens op facebook dat Wilders voor het gewone volk opkomt,
ondanks dat ik dat niet zo zichtbaar vondt en het vaak tegenstrijdig overkomt met wat hij daadwerkelijk zegt en doet vind ik de lange lijst best schokkend...

Hij wint maar zetels maar dat het tegenovergestelde van wat mensen denken dat hij doet...
Weten de mensen wel op wie ze stemmen?
Reageren ze alleeen op de kreten over vluchtelingen en stemmen ze daarom maar op hem?
Zijn ze klaar voor de dingen waar de PVV voor staat? Kon nog wel eens vies tegenvallen dan...


Nederland wordt door Wilders misleid





165335






De PVV, de partij van Geert Wilders, blijft aan populariteit winnen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de PVV 33 zetels behalen. De vluchtelingencrisis stuwt de PVV naar de op één na hoogste score ooit behaald.


Veel mensen zien Wilders als redder van Nederland. Hij wint enorm aan aanhang met zijn verhaal over islam en vluchtelingen. De Facebookpagina Alternatieve Media Nederland publiceerde onlangs een ingezonden lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden.


Wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man. De gemiddelde PVV-stemmer denkt dat er veel schort aan de ouderenzorg omdat we nu meer vluchtelingen opvangen of omdat Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten.


Hieronder volgt de lijst:

1. In strijd met de gewekte verwachtingen stemde de PVV tegen het opstellen van een armoedebeleid en tegen gelijke rechten op WW en ziektewet voor flexwerkers.


2. De PVV stemde voor bezuinigingen op jonggehandicapten en sociale werkplaatsen, voor het afschaffen van de alleenstaandeouderkorting en voor het korten van de huurtoeslag. Dat laatste kost huurders met een laag inkomen zo’n 180 euro per jaar.


3. De belofte van de PVV om tegen ‘graaiers en profiteurs’ in actie te komen blijkt eveneens loos te zijn. De partij stemde tegen het invoeren van een Balkenendenorm in de cultuursector en in de zorg. En voor de belastingvoordelen van het Koningshuis.


4. Gezinnen met een maandinkomen vanaf 1.950 euro mogen van de PVV niet meer in een sociale huurwoning gaan wonen.


5. Lonen in de publieke sector willen ze bevriezen.


6. Voor de verkiezingen (2010) eiste de PVV ‘absolute transparantie’ over de ontwikkeling van de koopkracht in Nederland, nu vindt de partij het niet meer nodig dat deze cijfers in de rijksbegroting worden gepubliceerd.


7. De PVV beloofde dat de zorg beter en betaalbaar zou worden en ouderen meer rechten en voorzieningen zouden krijgen. In werkelijkheid stemde de PVV in de Tweede Kamer voor hogere eigen bijdragen en voor bezuinigingen op het persoonsgebonden budget (pgb) en de begeleiding van ouderen in de dagopvang met een IQ boven de 70.


Wilders zegt tegen marktwerking in de zorg te zijn, maar stemde voor particuliere investeringen en winstuitkeringen in ziekenhuizen en voor betaalde voorrangszorg via zogenaamde SOS-artsen.


8. De PVV stemde tegen een meer inkomensafhankelijke premie (ZIEKENFONDS!), tegen maatregelen om wachtlijsten in de jeugdzorg te verminderen en zelfs tegen het in stand houden van het wettelijk recht op jeugdzorg.


9. De PVV stemde ook tegen een passende indicatiestelling voor AWBZ-verzekerden, waardoor meervoudig gehandicapten en mensen met een intensieve zorgvraag nu geen gebruik kunnen maken van een pgb.


10. Ook agenten in spe moeten het ontgelden: de PVV stemt in met bezuinigingen op de politieopleiding en betaalt aspirant-agenten geen vergoeding meer. Voor zij-instromers wordt het zo onmogelijk om politieagent te worden. De PVV stemde in met het afschaffen van de zogenaamde ‘Montfrans-middelen’, geld dat gemeenten gebruiken voor hun veiligheidsbeleid.


11. De PVV weigert ook alcoholverslaafden in het verkeer extra aan te pakken en is tegen concrete voorstellen om de oververtegenwoordiging van niet-westerse jongeren in de criminaliteit terug te dringen.


12. Recidive wil de PVV wel terugdringen, maar door te bezuinigen op reclassering en een snelle re-integratie van ex-gedetineerden af te wijzen, blijft ook dit een loze belofte.


13. De PVV laat gewone mensen in de file staan, maar laat de rijken rijden. De partij stemde in met betaalde elite-tolrijbanen, waarop mensen met geld de files kunnen passeren, tegen mobiliteitsmanagement voor werkgevers en werknemers, tegen geld voor sneller onderhoud van bestaande wegen en tegen maximale sluitingstijden van spoorwegovergangen.


14. De spoorwegen hoeven van de PVV niet weerbestendig te worden gemaakt en de prijs voor een trein- of buskaartje mag sneller stijgen dan de kosten voor een auto.


15. De PVV stemde tegen een voorstel om het tekort aan fietsenstallingen bij stations op te lossen en tegen een minimum-voorzieningenniveau voor openbaar vervoer in het landelijke gebied.


16. De PVV verklaarde zich ook tegen het verbeteren van de verkeersleiding bij ProRail, tegen een inventarisatie van knelpunten op het spoor en tegen een onafhankelijke klachteninstelling voor het openbaar vervoer. De reisinformatie en communicatie met reizigers bij een ongeluk op het spoor hoeft van de PVV niet te worden verbeterd.


17. De PVV was in de verkiezingstijd kampioen dierenrechten. Na de verkiezingen veranderde dat snel. De fractie stemde tegen verplichte brandbestrijdingsmiddelen in stallen – waar de laatste vijf jaar ruim 700.000 dieren levend zijn verbrand. De partij stemde tegen betere controle op de intensieve veehouderij, tegen een voorstel om de dierenwelzijnsregels aan te scherpen, tegen plannen om gaandeweg een einde te maken aan de bio-industrie, tegen een verkoopverbod voor de bedreigde blauwvintonijn, tegen het in stand houden van het systeem van dierenrechten na 2015, maar voor de plezierjacht op wilde zwijnen op de Kroondomeinen.


18. De PVV stemde ook tegen een vergunningenstop voor megastallen. Bovendien was de partij tegen het voorstel om vervuilende bedrijven te laten meebetalen aan het opruimen van dioxine in onze rivierbodems, tegen een actieplan om zwerfafval aan te pakken, tegen gesprekken met België om te voorkomen dat de Westerschelde verder zou moeten worden uitgediept, tegen het voorstel om meer openheid te geven over de plannen voor nieuwe kerncentrales en voor de bouw van nieuwe kolencentrales.


19. Het woord ‘democratie’ valt vijftien keer in het PVV-verkiezingsprogramma, het begrip ‘vrijheid’ nog vaker. Na de verkiezingen stemde de partij echter tegen de verbetering van de informatievoorziening van de regering aan de Kamer over Europese besluitvorming en de invloed van Nederland daarop. In strijd met haar beloften stemde de PVV tegen een nieuwe wet die de financiering van politieke partijen inzichtelijker moet maken.


20. Ook de belofte voor meer openheid werd gebroken: de partij stemde tegen openbaarmaking van de zakelijke belangen van ministers en hoe zij met die belangen zijn omgegaan. De beloofde onafhankelijkheid van ‘Brussel’ leidde niet tot steun voor voorstellen om meer zeggenschap te krijgen over onze land- en tuinbouw.


21. De PVV verzet zich ook niet tegen de groeiende Europese bemoeienis met onze woningcorporaties.


22. De partij stemde voor meer invloed van ‘Brussel’ op de Nederlandse begroting.


23. De ‘falende magistratuur’ is volgens de PVV een bedreiging voor onze democratie, maar de partij stemde tegen een onderzoek naar de invloed van de manier van financieren van de rechterlijke macht op de kwaliteit van de vonnissen.


24. Een paar maanden geleden stemden ze tegen afschaffing eigen risico voor mensen met chronische aandoening en ouderen…


De PVV claimt er voor de gewone man te zijn, maar stemde toch voor verdere liberalisering van de sociale huursector, voor TTIP en tegen de miljonairsbelasting waarmee het gat tussen arm en rijk kleiner zou moeten worden.


Laat bovenstaande lijst goed tot je doordringen voordat je besluit om tijdens de volgende verkiezingen op de PVV te gaan stemmen.


 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 08-10-2015 15:03:23
Ja, maar ze zijn tegen buitenlanders 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jo  schreef op: 08-10-2015 15:22:33
Meneer Wilders roept dingen die de gemiddelde Nederlander wil horen: weg met vluchtelingen en de Islam en meer geld voor ouderen die ons land opgebouwd hebben.
Voor het gemak vergeten ze de rest.
Maar alle partijen beloven van alles en komen weinig na, dus ben niet alleen "wantrouwig" naar de PVV toe.

 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jolanda1974  schreef op: 08-10-2015 15:27:47
Sluit me bij Jo aan.. 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mamsie  schreef op: 08-10-2015 15:44:45
Over het algemeen beloven alle partijen dingen die ze niet kunnen waarmaken...
Maar bij Wilders heb ik het gevoel dat hij prima kan roepen, maar dat hij geen plan heeft.

Hij heeft al wel dingen voor elkaar gekregen....
dat we een egoistisch volk aan het worden zijn, dat we angstig zijn voor anders denkenden, dat we boos zijn op anders denkende, zover dat we de vluchtelingen de schuld aan het geven zijn van onze eigen problemen...

Ik weet niet wat die man heeft, ik zie het niet....maar er lopen massaal mensen achter hem aan, dat is een gave, die ik niet zie bij hem, maar het gros van Nederland wel....
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Ster  schreef op: 08-10-2015 16:03:34
Dat hij in populariteit stijgt, heeft denk ik, ook te maken dat hij idd roept wat mensen willen horen. Het huidige kabinet heeft al heel veel kapot gemaakt. Zeker ook voor de "armere"medemens in dit land. En ik denk ook dat hij daar de meeste stemmers heeft. Misschien zie ik het verkeerd hoor. Hij roept wat mensen willen horen, in verkiezingstijd roepen alle partijen wat mensen willen horen, en op die basis wordt er gestemd. In bepaalde opzichten vind ik ook wel een beetje dat hij gelijk heeft. zoals d situatie in Oranje, ik vind dat niet kunnen, en het gebeurd op een moment dat Amsterdam zegt het is voor ons eerst genoeg, terwijl die stad in vele opzichten veel groter is en meer te bieden heeft. En Wilders speelt daar gewoon heel slim op in. Premier Rutte is niet eens in het land en hoor je ook niet. Ik weet niet wat ik er allemaal van moet denken hoor.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Banana  schreef op: 08-10-2015 16:07:47
iddhij speelt op gevoel juist nu met vluchtelingen hij zegt wat men wil horen maar hij kan dat nooit waarmaken dat vergten ze 
veel mensen zijnn boos gefrustreerd ofzo en hebben dan een reder nodig en ja als je dan iets zegt wat ze willen horen is het heel simpel 

en ja ik vind sommige uitspraken wel verleiderlijk maar zal niet snel op hem gaan stemmen zeker niet nu omdat aantal stemmers lijkt te groeien 
zon man moet niet te veel macht krijgen 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jolanda1974  schreef op: 08-10-2015 16:10:05
Jij denkt daar nog over na Banana, maar een heleboel natuurlijk niet, die volgen blind. Maar zodra Wilders aan de macht komt zal het nog slechter gaan met Nederland ben ik bang.
Geen enkele politieke partij had de crisis kunnen voorkomen. (al denkt de oppostitie natuurlijk van wel). 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 08-10-2015 16:16:50

Quote Ster:
Dat hij in populariteit stijgt, heeft denk ik, ook te maken dat hij idd roept wat mensen willen horen. Het huidige kabinet heeft al heel veel kapot gemaakt. Zeker ook voor de "armere"medemens in dit land. En ik denk ook dat hij daar de meeste stemmers heeft. Misschien zie ik het verkeerd hoor. Hij roept wat mensen willen horen, in verkiezingstijd roepen alle partijen wat mensen willen horen, en op die basis wordt er gestemd. In bepaalde opzichten vind ik ook wel een beetje dat hij gelijk heeft. zoals d situatie in Oranje, ik vind dat niet kunnen, en het gebeurd op een moment dat Amsterdam zegt het is voor ons eerst genoeg, terwijl die stad in vele opzichten veel groter is en meer te bieden heeft. En Wilders speelt daar gewoon heel slim op in. Premier Rutte is niet eens in het land en hoor je ook niet. Ik weet niet wat ik er allemaal van moet denken hoor.



Daar zit idd een scheefgroei, ik woon in dordrecht en vandaag zijn hier 100 vluchtelingen opgevangen, in vergelijking met het dorpje Oranje stelt dat niets voor. Helaas is in het oosten van het land de meeste ruimte om snel iets uit de grond te stampen.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Debby1977  schreef op: 08-10-2015 16:19:05
Met bepaalde dingen ben ik wel eens, maar met een hoop ook niet. Ik stem daarom gewoon al jaren niet meer, op wie je ook stemt, ze zijn allemaal kut
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Banana  schreef op: 08-10-2015 16:19:07
nadenken en zien wat voor zooi het nu is politiek gezien 
en dat komt niet omdat wilders te weinig macht heeft  
denk persoonlijk dat hij nog een iets te grote vinger in de pap heeft 
durf te zeggen dat hoop dingen die hij zegt ik t mee eens ben maar hij zal eerst dingen moeten waarmaken en dat kan hij gewoon niet 
hij diet voornamelijk dingen uit eigen belang en daarom word het zon zooi 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Anne Mv 3  schreef op: 08-10-2015 16:28:27
Volgens mij leest niemand het artikel... Het punt is namelijk dat hij zegt voor eigen volk op te komen maar als hij (en partijgenoten) stemmen dan stemmen ze tegen plannen die het gewone volk en/of de ouderen willen helpen.
Dan kun je wel zeggen dat alle politici draaikonten zijn, maar Wilders maakt het wel heel bont! Die blijft maar draaien..

Ik zou er wel voorstander van zijn als er van alle partijen van dit soort overzichten gepubliceerd worden! Laat maar zien hoeveel je waarmaakt van wat je beloofd!
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Ma Dalton  schreef op: 08-10-2015 16:36:57

Quote Anne Mv 3:
Volgens mij leest niemand het artikel... Het punt is namelijk dat hij zegt voor eigen volk op te komen maar als hij (en partijgenoten) stemmen dan stemmen ze tegen plannen die het gewone volk en/of de ouderen willen helpen.
Dan kun je wel zeggen dat alle politici draaikonten zijn, maar Wilders maakt het wel heel bont! Die blijft maar draaien..

Ik zou er wel voorstander van zijn als er van alle partijen van dit soort overzichten gepubliceerd worden! Laat maar zien hoeveel je waarmaakt van wat je beloofd!



+1
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 08-10-2015 16:45:48
Via de website van de tweede kamer zijn alle stemmingen gepubliceerd. 
Politici zijn geen draaikonten, politici moeten zorgen dat 17 miljoen mensen samen door één deur kunnen en samen leven in één maatschappij en dat vergt compromissen.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Meelezer  schreef op: 08-10-2015 16:52:50
Weet je wat het is, je kan van alles gaan roepen,maar het moet ook waargemaakt worden.
Het punt bij Wilders is dat hij dingen zegt waarvan veel mensen denken dat ze het er mee eens zijn.
Hij roept heel hard dat hij iets wilt, bijvoorbeeld dat je een petitie of een meldpunt moet tekenen over het "overlast van Polen of asielzoekers (noem maar even wat) en het dan bij een ander (Rutte) op een bordje gaan leggen van "zo, los jij dit even op!"
Dat is natuurlijk geen oplossing van een lopend iets, dat is afschuiven op een ander en die er dan de schuld van geven als het niet loopt of lukt zoals hij (Wilders) dat wil.
Dat laatste is wat er bij de meeste mensen niet ingaat.
Die horen alleen maar dat Wilders roept van zie je wel, ze doen niets, ik geef het ze zwart op wit, maar ze doen niets..."" 
Ze kijken niet verder naar het geheel.
Ik snap dat er veel vragen en onrust is in het land, ik maak me ook zorgen over veel zaken, maar om dan te gaan stemmen omdat iemand eens iets zegt waarvan je denkt die heeft een punt, nou nee.
Persoonlijk denk ik niet dat we goed af zullen zijn met Wilders als minister president. Zie je hem al in onderhandelingen met Poetin of Obama staan?
Of tactische onderhandelingen aangaan?
Dat lijkt mij persoonlijk best beangstigend als ons land voor een deel van hem afhankelijk zou zijn.
Ik zeg niet dat nu alles zo perfect loopt, maar wat ik wel weet is dat het een heel stuk slechter kan dan dat het nu gaat.
En ik kan alleen maar hopen dat er meer mensen zo over denken.


 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Boterbloem  schreef op: 08-10-2015 16:58:06

Ik denk dat Wilders hier dus echt lol om heeft...
Hij roept het een, het hele volk roept het na, hij kiest vervolgens totaal iets anders maar daar maken zijn stemmers zich totaal niet druk om... Die horen alles wat hij zegt maar weinigen zien wat hij daadwerkelijk doet en voor staat...

En dat vindt ik eng...


 


Hij is enorm berekenend. Zie je ook aan zijn beledigingen e.d. Hij weet precies hoe hij op het randje gaat zitten zonder problemen te krijgen...

Hoop maar dat hij nooit aan de macht komt, want dan kan hij zijn echte plannen gaan uitvoeren.

 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 08-10-2015 17:00:36
Helemaal met je eens meleezer.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 08-10-2015 17:03:57

Quote Boterbloem:

Ik denk dat Wilders hier dus echt lol om heeft...
Hij roept het een, het hele volk roept het na, hij kiest vervolgens totaal iets anders maar daar maken zijn stemmers zich totaal niet druk om... Die horen alles wat hij zegt maar weinigen zien wat hij daadwerkelijk doet en voor staat...

En dat vindt ik eng...


 


Hij is enorm berekenend. Zie je ook aan zijn beledigingen e.d. Hij weet precies hoe hij op het randje gaat zitten zonder problemen te krijgen...

Hoop maar dat hij nooit aan de macht komt, want dan kan hij zijn echte plannen gaan uitvoeren.




Niet het hele volk, het gaat om ongeveer 1/5.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 17:05:30
Dat hij al t enige lid is klopt natuurlijk niet, zijn eigen partij is een dictatuur. Dit zijn trouwens niet zomaar beweringen, maar feiten, na te gaan op de site van de Tweede Kamer.  Verder vnd ik t nogal een verschil tussen je partijprogramma niet nakomen, wat natuurlijk nooit kan bij een meerpartijenstelsel, of dit soort nare unten gewoon als uitgangspunten hebben, maar dara erder geen ruchtbaarheid aan geven..

Maar goed, laat t m maar doen, we leven in een democartie... maar werkelijk... je wordt er bijna zelf politiek vluchteling van...


Verder zegt hij dat vrouwen beschermd moeten worden.. Je zou de lijst me strafbare feiten van zijn "partijleden" eens moeten lezen.. daar ben je als vrouw zeker niet veilig bij.....
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 17:12:58
Neem dat punt van de sociale huurwoningen.. boehoe... ze zijn er niet meer voor de Nederlanders... nee, ei, daar heb je in eerste instantie zelf voor gezorgd.. maar dat vergeet de gemiddelde PVV-stemmer voor t gemak...
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Suus  schreef op: 08-10-2015 17:16:55
Ik ben erg tegen de roedel van de witte poedel. Doe mijn best het compleet te blocken om mij heen.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Debby1977  schreef op: 08-10-2015 17:17:00
Iedereen weet hoe ik over asielzoekers, vluchtelingen e.d denk, maar dit zou voor mij toch echt nooit een reden zijn om Wilders te stemmen. Mensen die dat wel doen zijn toch vaak van een bepaald "niveau" om het zo maar te noemen. Ik noem de werkeloze, steun trekkende, hele dag bier zuipende tokkie. Om maar eens een voorbeeld te geven. Zijn toch meer mensen van de lagere sociale klasse die op hem stemmen
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Bepje  schreef op: 08-10-2015 17:22:03
Helaas zijn er vele mensen die hier geen idee van hebben. Zij horen wat hij roept , laten zich meeslepen in zijn woorden en bangmakerij maar verdiepen zich nergens in. Hij klopt het ook graag allemaal nog op ook.  Een beetje eng vind ik het wel, zo krijgt hij straks misschien veel stemmen en wie weet tot welke ellende dat weer leidt. 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Lelie  schreef op: 08-10-2015 17:22:53
Er zullen vast punten kloppen in het artikel dat je geplaatst hebt, maar de site waar het vandaan komt vind ik net zo (of meer) verontrustend als sommige uitspraken van Wilders....
Wat een verschrikkelijke alu-hoedjes site
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 17:27:59
Met je eens lelie, maar alle punten kloppen echt.. je kunt ze nalezen op de site van de Tweede Kmaer.. ik ben dus zo iemand die dat ook checkt....
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 08-10-2015 17:30:51

Quote lelie:
Er zullen vast punten kloppen in het artikel dat je geplaatst hebt, maar de site waar het vandaan komt vind ik net zo (of meer) verontrustend als sommige uitspraken van Wilders....
Wat een verschrikkelijke alu-hoedjes site



Je kan dit gewoon controleren.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mamajenti  schreef op: 08-10-2015 17:35:35
Ik heb niet alle reacties gelezen, maar ik heb in een eerdere fase al gezegd dat deze man mij erg aan iemand doet denken genaamd Adolf Hitler 

En dat wordt alleen maar meer en meer bevestigd helaas. Deze man is gevaarlijk!
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 17:42:45
Ik begrijp dus echt niet dat mensen dit niet begrijpen.. ik wil t ook niet begrijpen..

De roedel van de witte poedel.. hahaa.. ik kende m nog niet.

Zag laatst een foto van een pleeborstel met t hoofd van Wilders.... maakt mooi wit... ik moest er zo om lachen....
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Lelie  schreef op: 08-10-2015 17:48:40

Quote m&J:
[...]

Je kan dit gewoon controleren.



Daar heb ik het toch ook niet over? Ik zeg alleen dat de site waar het vandaan komt mij net zo, of misschien nog wel meer, beangstigd dan Wilders....de zionistische complotten vliegen je
daar om je oren 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 17:56:02
Je zegt: " Er zullen vast een paar punten kloppen.".. niet waar.. ze kloppen allemaal..  Demk dat M&J dat bedoelt....
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Suus  schreef op: 08-10-2015 17:57:26
GW stemmers hebben in hun leven zoveel bereikt dat ze alleen nog trots kunnen zijn op het feit dat ze in NL geboren zijn.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Wilders... de redder van Nederland?
Naam
Bericht