Menu
 

Topic:

vertrouwen

Ff Zo  schreef op: 06-10-2015 18:50:21
zl 8 jaar zegt doodleuk: ik vertrouw jullie niet. komt savonds tig x uit bed wie wat deed tegen hem op school en is dan intens bos en verdrietig. dit is al heel lang. hij zegt niets tegen ons te durven zeggen uit angst voor straf. straffen bestaat hier uit af en toe naar de gang. zo ook vandaag na t eten mam die en die bedreigde me wat zei dat hij mes zou halen en me zou steken. wat gebeurde ervoor? geen idee, huilen, boos dat wij dat moeten weten.ben moe en dus nu echt boos geworden pure frustratie dat we hem nauwelijks snappen. dus nu beide boos en teleurgesteld. moest het even kwijt. hoop op herkenning van gedrag. ben al tig x voor l*l naar school gegaan om verhaal te halen. steeds blijkt hij ook aandeel te hebben en nee niet altijd net zo erg en hij vergeet het wel altid te vertellen. kan zich nooit herinneren wat hij deed. puntje bij paaltje zegt hij dus ach ik vertrouw jullie niet dus durf ik het niet te zeggen. HELP
 
Quote
Navigatie
RE: vertrouwen
Debby1977  schreef op: 06-10-2015 19:55:56
zl??? Wat is zl?

Ik vind je verhaal door het gebrek aan hoofdletters e.d wat moeilijk lezen, maar je zoon is bedreigd geworden?

Is dit gedrag van de laatste tijd of heeft hij dat vaker? Als dit iets is wat toch wel vaker speelt dan zou ik toch eens met hem naar de H.A gaan om hulp oid te krijgen
 
Quote
RE: vertrouwen
Jomi  schreef op: 06-10-2015 20:08:06
Hij durft dus niet tegen jullie te zeggen als er op school iets is voorgevallen waarin hij ook een aandeel had, omdat hij bang is voor straf?

 
Quote
RE: vertrouwen
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 06-10-2015 21:29:54
Uit je verhaal maak ik op dat jij gelijk vraagt naar zijn aandeel als hij thuiskomt met een verhaal. Hij zegt dat iemand hem bedreigde en hem met een mes wilde steken en jij zegt ok, maar wat gebeurde ervoor?! Natuurlijk wordt hij dan boos en gefrustreerd als je het niet eens erg lijkt te vinden dast hij ermee zit dat een kind hem bedreigde. Het komt al heel anders voor hem over als je eerst zegt dat je snapt dat hij daar van geschrokken is en dat het erg vreemde taal is van dat kind. En dan zou je kunnen vragen hoe is het precies gegaan dan? Hoe vaak je zoon er ook een eigen aandeel in heeft als ouder hoor je eerst het vervelende gevoel van je kind weg te nemen en daarna pas beter op de situatie in te gaan.
 
Quote
RE: vertrouwen
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 06-10-2015 21:31:56
Eigenlijk moet je het omdraaien, hij vertrouwt jullie niet, omdat jullie hem niet vertrouwen. Het lijkt mij erg vervelend als je merkt dat je ouders achterdochtig zijn, of dat nou terecht is of niet.
 
Quote
Navigatie


Reageren op vertrouwen
Naam
Bericht