Menu
 

Topic:

vis

Mirandamvtenl  schreef op: 01-10-2015 16:03:17
Ik heb net 3 lekkerbekke gehaald bij de visboer. Ze zijn net gebakken, dus nog lekker warm. Moet ik ze in de zak laten zitten en dan straks in de oven nog even warm laten worden of nu gelijk in de oven. En op hoeveel moet de oven. ik koop ze altijd uit de diepvries.
 
Quote
Navigatie
RE: vis
Jolanda1974  schreef op: 01-10-2015 16:11:12
Ik zou ze uit de zak halen, in ene ovenschaal en bedekken met alu folie. Mochten ze teveel afgekoeld zijn dan even de oven aan. Ik verwarm meestal op zo'n 150 graden. 
 
Quote
RE: vis
M&j  schreef op: 01-10-2015 16:25:23
Ik laat ze altijd in de zak zitten omdat de paneer anders slap en zompig wordt. Ik bak ze meestal op in de koekenpan. In de oven het liefst kort en heet, 180 graden minimaal of even onder de boven grill en een keer omdraaien. Bij een lagere temperatuur worden ze droog omdat ze te lang door garen, met witvis heb je dat zo te pakken.
 
Quote
RE: vis
Banana  schreef op: 01-10-2015 16:52:44
kan in de zak maar wel die zak open door de warmte komt er condens in de zak en dan worden ze juist zompig 
haal ze er meestal ook uit en dan even in de ove opwarmer 
 
Quote
RE: vis
Nina1  schreef op: 01-10-2015 17:08:38
Uit de zak halen op een schaal doen. Dan in de oven. Op 150 gr.
 
Quote
RE: vis
Zijlijn  schreef op: 01-10-2015 23:19:55
als je er een klein ovenvast schaaltje met wat water bij doet in de oven blijft het kortsje lekker knapperig en wordt de vis niet droog (tip van de visboer)
 
Quote
Navigatie


Reageren op vis
Naam
Bericht