Menu
 

Topic:

juni juli mama's van 2005

Marismvstijnsamfemke  schreef op: 27-01-2012 15:18:05
hopelijk kunnen ook deze dames de weg naar hier vinden! zou het jammer vinden als het na 6 jaar verwatert.

en nieuwe dames altijd welkom he!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 24-09-2012 10:02:23
Hoiiiiii,

Ben ik weer eens op de flaptop! Kan met mijn foon alleen maar smiley`s maken, haha!

Maris, hoe is het met de keelontsteking? En een leuk weekend gehad?? Ik ben daar nog nooit geweest maar klinkt goed al die achtbanen! Hou ik ook erg van!

Marielle, hoe is het met jou ziekenboeg? Scheelt inderdaad dat je dan niet meer per ce mee hoeft naar school hè! Kun jij lekker uitzieken! Ben je nog wel naar Artis geweest of lukte dat niet? En ook nog Efteling! Ook al van die leuke dingen!!! Wel lekker dat jullie overal (behalve de vliegende hollander) zodoor konden lopen! Hoe was het afscheid opde BSO?

Volleyweekend is inderdaad elk jaar.

Hier weinig te melden. Hard gewerkt afgelopen week! Nu 1 dagje vrij, dan morgen en donderdag werken en dan weer weekend, heerlijk! Volgende week werk ik ook heel weinig, das dan wel weer lekker als je 50 overuren hebt!
Nick is vandaag op kamp met zijn klas ( en nog 5 andere 1ste klassen, haha) Ze zijn naar Borger.

Over 2 weken ga ik met mijn vader een weekend weg. Ik heb hem jaren terug het boek "Pap, vertel`s" gegeven en kreeg deze 2 jaar geleden weer terug. Daar stonden ook nog vragen in wat hij ooit nog eens met zijn dochter zou willen doen en daar was een weekend weg 1 van. Dus dat gaat nu eindelijk gebeuren. Ook stonden er nog vragen bij die hij aan mij wilde stellen dus dan doen we dan ook meteen maar. Zal best een serieus, maar leuk weekend worden denk ik. Al hoewel we ook veel lol gaan maken. Mijn vader en ik zijn wel 2 handen op 1 buik dus dat komt vast goed. Heb er in ieder geval veel zin in!

Luuk is vrij vandaag, eens kijken of hij lekker samen in bad wil. Daar is het echt weer voor.......

Doeiiiiiiii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 26-09-2012 10:10:08
Daar ben ik ook weer een keer!

Patricia, spannend zeg Nick op kamp! Is hij helemaal naar Drenthe? Dat is wel een eind uit de richting zeg. En wat stond er allemaal op het kampprogramma?
Wat leuk een weekendje weg met je vader. Dat boek heeft mijn zus ook aan mijn vader gegeven (en ook aan mijn moeder) maar volgens mij staat het al jaren onbeschreven in de kast ha ha

Maris, mocht je mee op schoolreisje? Leuk zeg! Ik ken het niet waar jullie heen gingen. Toverland wel, maar daar was Stijn naar toe toch? En hoe was het in Warner Bros? Zo heb je in een week twee uitjes net als ik

Ik ben gelukkig weer helemaal opgeknapt, nou ja nog een klein beetje verkouden, maar dat noem ik geen ziek zijn. Het uitje naar Artis zondag kon dus doorgaan en was erg leuk. Ik wist niet dat het zo dicht bij het centrum van Amsterdam lag en er was ook nog Dam tot Dam loop dus wegen afgesloten, maar goed we zijn er gekomen en zijn ook weer thuis gekomen.

Gisteren zijn Jordi en Silke voor de allerlaatste keer naar de BSO geweest. Vanaf volgende week ben ik elke dinsdag rond 3 uur thuis. Ze hebben gisteren getrakteerd en we hadden een kadootje en knutsels voor de leidsters. Een tijdperk afgesloten na 9 jaar gebruik gemaakt te hebben van kinderopvang.

Ik ga weer!
groetjes!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 01-10-2012 14:41:22
Hallo

IK. kende de hullie ook niet maar het is kei gaaf een binnen speeltuin een beetje zoals ballorig. En ja stijn is naar toverland geweest vond het helemaal geweldig.
Warner bross is helemaal gaaf en leuk natuurlijk en heerlijk gegeten met oma. {frietjes bij mijn baas}

heerlijk hoor zn weekje met leuke uitjes.

patricai had je nu ook geen weekje vrij lekker hoor zoveel overuren dan kan je lekker veel vrij nemen. maar dat beteknt wel dat je veel gewerkt hebt

Leuk artis ben er nooit geweest echt niet, en dan de dam tot dam was wel druk daar in amsterdam.
Natuurlijk.

Ik zit nu in de klas lekker achteraan en op de laptop te brabbellen met jullie, moet kunnen tog? onze leraar is ziek en we hebben nu een softie. Dus ............................

ga tog maar stoppen en even fb hahaha
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 04-10-2012 11:10:03
HAllo

hier hebben de jongens lekker vrij tot dinsdag. en ik ik moet gewoon werken het helle weekend. Niet goed gepland van mij hahaha. ag vandaag sluit morgen spits zaterdagsluit en zondag openen. maandag school. Weet je een beetje meer werken zo voor de decembermaand en bruiloft is niet zo heel erg tog?

Heb eigenlijk weinig te melden. De jongens zijn nu net beneden en zitten lekker in de pyama hebben niet zo veel zin volgens mij.

En ons meisje is naar de kdv. Ze had helemaal zin om te gaan. Ik niet zo want het regende  best hard.
om half vier ga ik der weer halen zie ik der nog ff,

doei mariska
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 08-10-2012 16:18:17

Goedemiddag!

Daar was ik ook nog een keer! Druk druk geweest dit weekend!

Maris, hoe is het met Sam? Hopelijk knapt hij een beetje op. Niets aan een ziek kindje! Wat lekker zeg dat de jongens een paar dagen vrij waren. Waren dat studiedagen ofzo?
Wel opletten he in de klas i.p.v. met ons te brabbelen ha ha

Patricia, hoe is het bij jullie? Hoe vond Nick het kamp? Zeker kapotmoe toen hij terug kwam. En hoe was je weekendje weg met je vader? Leuke dingen gedaan en waar gingen jullie eigenlijk heen?

Zaterdag was de prijsuitreiking van de prijsvraag die Silke had gewonnen (nou ja 2e prijs) bij de Airborne wandeltocht. Het was in het Airbornemuseum. Ze heeft het spel Woordzoeker en een doos van Lego Friends gekregen en ze komen met een foto in de plaatselijke krant. 's Middags zijn we nog wezen winkelen, Silke had nog nieuwe schoenen nodig en Arjan een nieuw pak voor het werk, daarna hadden we bedacht dat we wel uit eten konden gaan bij de Chinees met m'n schoonouders. Een keer in de zoveel tijd nemen we ze mee uit eten of voor een ijsje ofzo, ook als bedankje voor het oppassen.

Zondag zijn we even naar mijn ouders geweest en die vroegen of we bleven eten, dus ik had een erg makkelijk weekend wat eten koken betreft!

Nog een weekje naar school en dan hebben ze hier herfstvakantie. Bij jullie ook? Ik ben zelf ook de hele week vrij, dus dat is wel een heerlijk vooruitzicht!

ga weer!
groetjes!

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 10-10-2012 18:32:32
Hallo

Ja de kinderen hebben hier dan vakantie. Ik niet moet gewoon werken en naar school. Mescchien weer zo rustig dat ik brabbelen hahahahaha
Ze hadden inderdaad studi dagen. Wel lekker gepland hoor. Ga zo de kleintjes na bed brengen zijn vervelend jho! lekker moe,,,,,,,,,,,
Sam is nog niet helemaal goed hangerig pieperig, maar speeld wel lekker en eet ook goed dus zal wel een nasleepje zijn.

marielle, wat lief van je om ze mee te nemen met eten. hier doe ik dat ook of een keer een extra bloemetje.
Verder willen ze hier tog niks.

Vandaag mijn jurk wezen passen ooo hij is zo mooi maar ik moet nog twee maanden wachten pffffff duurt lang! de dertigste nog en dan mag hij mee na huis. Wil nu dat alles binnen komt en geregeld is ook wel gaan trouwen hoor!

doei deoi doei
,maris....
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 15-10-2012 10:04:08
Goedemorgen dames!

Alles goed?

Spannend Maris, de jurk passen!! 2 maanden vliegen vast voorbij dan mag je hem eindelijk aan! Moet je nog veel regelen? En hoe was het sprookjesconcert? Wij zijn er 1,5 jaar geleden geweest, was erg leuk (we hadden vrijkaartjes gekregen, dus extra leuk hi hi)
Fijne vakantie! (voor de kinderen dan, jij werkze!)

Patricia, lekker terug naar bed gegaan? Was je niet lekker of gewoon moe?
Nog een weekje en dan jullie ook vakantie toch? Ben je zelf ook vrij?

Wij hebben toch een last minute midweekje weg geboekt. Zaterdag geboekt, vanmiddag gaan we weg. Naar de Katjeskelder in Oosterhout. We hebben een 8 persoonshuisje, mijn ouders en schoonouders komen nl. woensdag en donderdag ook langs en blijven een nachtje slapen dan. Hopelijk hebben we een beetje weer, maar er is ook een zwembad en kleine binnenspeeltuin bij dus dat gaat goedkomen. Als het goed is hebben we internet in het huisje en de Ipad gaat mee, dus wie weet kom ik nog wel een keer langs, anders tot eind van de week!

Zometeen komt er nog een vriendin met haar twee kinderen op de thee, dus ga nog gauw even met de stofzuiger door het huis!

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 19-10-2012 09:58:12
Goeiemorgen!

Schaam me diep! Ben al bijna een maand niet geweest! Lees wel jullie berichtjes maar doordat ik dat op de foon doe kan ik niet reageren.

Marielle, hihi ik lees nog terug over vragen over Nick zijn kamp enzo. Nick heeft genoten! Was inderdaad erg moe toen hij thuis kwam. Is zoiezo erg moe de laatste tijd. Nieuwe school, elke dag 28 km fietsen, vroeg uit bed en de soms lange dagen breken hem een beetje op nu. Gelukkig laatste dagje vandaag en dan vakantie!
Mijn weekendje met mijn vader was erg leuk. We zaten in de buurt van Nijmegen. Waren die vrijdag Duitsland (Kleve) in geweest en zaterdag naar Nijmegen. Daar was het ook nog kermis dus erg gezellig! 2 dagen heerlijk uiteten geweest in Duitsland.
Maandag was ik lekker teruggekropen in bed omdat ik moe was en er erg veel zin in had, haha! Heb heerlijk nog bijgetukt en kwam pas om 11 uur uit bed!
Als het goed is komen jullie weer thuis vandaag na midweekje weg! Lekker hoor! Hebben jullie genoten?

Maris, oooooooooh leuk zeg je jurk passen! Nog even en het gaat echt gebeuren! Is verder alles geregeld? En helaas jullie vakantie al weer bijna om. Nog leuke dingen gedaan?

Wij hebben 2 drukke weekendjes gehad met veel nadenken. Nick roept al een tijdje dat hij zo graag verder wil met turnen maar dat kan niet op de sportschool waar hij nu zit. Dus contact gezocht met een sportschool waar dat eventueel wel zou kunnen. Volendam dus. Is bij ons zo`n 30 km vandaan. Gemaild en 2 weken terug mochten we langskomen met hem. Er was daar toen een talentscout. 3 uur trainen voor Nick van 9 tot 12 uur. Ik was toen weekend weg met mijn vader dus kon niet mee. Maar goed, na het trainen wel contact gehad natuurlijk. Er zit wel talent bij Nick alleen is hij te oud. Hij zou eventueel 3de of 4de divisie kunnen halen of met heel hard en zwaar trainen 2de of 1ste volgens die man. Maar de trainer moest de week erna ook nog maar evn kijken. Dus week erna weer heen. Daar kwam toch wel uit dat ie eerst maar voor 6 uur trainen id week in aanmerking zou komen dus zijn wedstrijden op hoger nivo uitgesloten. Hij heeft ook tekort basis en is dus te oud om echt hogerop te komen. Als hij echt goed wil worden zou hij 12 uur moeten gaan trainen maar dat kan dus niet.
Thuis maar weer over gehad met Nick na nachtje slapen. Hij vond het zelf wel goed zo en hoeft niet per se naar Volendam om daar iets beter te worden. Maar je zag wel een last van zijn schouders vallen. Hij was er toch flink mee bezig geweest. Arme schat. Was wel een hele belevenis. Er traint daar ook een jongen van 10 jaar waarmee ze over 8 jaar de olympische spelen willen gaan halen.
Martijn en ik ook wel beetje blij dat het niet doorgaat. Kost je toch veel tijd om hem heen en weer te brengen en ook qua contributie en benzinegeld. Want dat was ook best veel hoor! Maar ook wel beetje teleurgesteld dat we te laat zijn met hem. Maar goed, achteraf.........
Hij heeft nu bedacht dat hij gewoon trainer wordt bij de topsport

Nou, heel verhaal zo zeg! Hebben jullie wat te lezen haha!
Verder geen nieuwtjes hier. Werk lekker weinig deze maand. Volgende week ook maar 2 dagen van 4 uurtjes, lekker hoor! Even de overuren opmaken!
We gaan maandag naar mijn vriendin in Zeist, hond mee kan die lekker het bos in.
Ben ook lid geworden van leuk taart decoreer boekje dus we gaan ook veel bakken aankomende week! Helemaal zin in!

Nou dames, zal de volgende keer weer vaker komen hoor!
Fijn weekend allemaal!

Patries
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 21-10-2012 09:56:49
hallo,

marielle. genoten van je weekend??   lekker hoor zn last minut..lekker genoten volgens fb.

patricia, Pf wat een verhaal ik denk dat ik ok blij zou zijn als het niet door gaat maar aan de andere kant ook wel jammer dat je te laat bent.
Lijkt mijn een dubbel gevoel. Maar wel goed van hem dat hij zo goed is .
je was je heel dicht bij mij als je in kleve nijmegen was. Niet door het mooie ottersum gekeomen, hahaha ik heb eigenlijk niks te melden tot snel maar weer mariska


 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 21-10-2012 14:00:20
Patricia en je bent misschien ook wel langs mij gekomen! Wij wonen ook niet ver van Nijmegen
Wat een verhaal van Nick, ben je op je 12e eigenlijk al te laat!? Het is dus wel een talent die zoon van jullie! Maar hij mag bij de sportclub waar hij nu op zit toch ook wedstrijden doen? Kan me voorstellen dat het dubbel is, maar een paar keer per week 30 km heen en weer is ook wel zwaar denk ik. (en kostbaar) En een goed alternatief hoor: toptrainer worden!
Wat moet Nick trouwens ver fietsen! Wij hebben net 12 km gefietst, dus alle respect voor hem (bij ons was het alleen vandaag, hij moet elke dag)
Fijne vakantie!

Maris, jullie ook een leuke vakantie gehad? En nu morgen weer aan de bak?! Silke heeft er wel weer zin in, Jordi nog niet

De midweek weg was lekker en gezellig. We zouden woensdag alleen even op de koffie gaan bij mijn zus in het vakantiehuisje, maar uiteindelijk zijn we 's avonds in een pannenkoekenhuis beland met z'n allen ha ha. Mijn ouders en schoonmoeder zijn een nachtje blijven slapen en dat was erg gezellig. Donderdagavond lekker gegourmet, dan zitten we thuis niet in de stank daarvan  Verder nog 4x wezen zwemmen, kortom het was heerlijk!

Zometeen hebben we nog een verjaardag van vrienden (zijn allebei in oktober jarig en vieren het samen) en dan morgen weer naar school en het werk. Hoewel dinsdagmiddag ben ik alweer vrij om met Silke's klas naar het bos te gaan.

Fijne zondag verder!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 01-11-2012 12:53:23
Hoiiiiii,

Maris, volgens mij ben ik niet door ottersum gekomen. Had het eigenlijk wel kunnen bedenken! Had ik ff langs gekomen haha! BB reuni .
En heb je je trouwjurk al gehaald????? En gaan de jongens eigenlijk in pak en Femke ook in een mooie jurk?

Marielle, je bent op je twaalfde te oud als je pas rond je tiende begint. Als je eerder begint bouw je veel meer spierkracht en basis op. Dit mist Nick dus een beetje (die basis dan) Hij doet in Wervershoof ook mee aan wedstrijden hoor. En daar wint ie ook erg vaak dus dat blijft ie lekker doen zei hij al
Nick moet inderdaad elke dag erg ver fietsen. Door weer en wind. Heb hem vandaag gebracht omdat het zo hard waaide en vanmiddagzou gaan regenen. Kon hij lekker uurtje langer slapen.
Slim om daar te gaan gourmetten, vind het ook altijd stinken hoor!
Wij gaan met oud & nieuw een midweekje weg naar center parcs. Erg veel zin in! En dan ook lekker gourmetten haha!
Voor aankomend weekend nog plannen?

Verder weinig nieuws hier. Sanne had gister een helloween feestje (zag bij jou op fb ook het een en ander voorbij komen Marielle, hihi) Had haar foto op fb gezet en een heleboel vroegen (ookop school vanmorgen) of ik dat was.........Sanne en ik lijken dus wel erg op elkaar . Grappig hoor!

Vrijdag feestje van onze oostenrijkse vrienden. Zijn een weekje over en onze vriend wordt van vrijdag op zaterdag 40 en dat moet groots gevierd worden natuurlijk! Ben gister al even geweest om bij te kletsen, gezellig hoor!
Zaterdag snertpop, ook zin in! Druk weekend dus zal zondag wel brak zijn..........
Fijn weekend alvast en tot snel!!!!

x Patries
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 14-11-2012 09:21:45

Daar was ik weer eens, lekker rustig hier...druk druk druk?

Hier wel, vrijdag zijn Arjan en ik met z'n tweetjes naar de stad geweest (Den Bosch)  Goed geslaagd en natuurlijk een bossche bol gegeten  Zaterdag naar de kerstshow bij Intratuin geweest (ja een beetje vroeg...), we hadden nog een bon dus die mooi opgemaakt en nog een nieuw kleed gekocht bij Ikea (de vorige kon echt niet meer, vol vlekken, en hebben we van het voorjaar naar de stort gebracht)

En ik heb een nieuwe fiets uitgezocht, vast voor mijn verjaardag (duurt nog 2 maanden maar goed). Gewoon een simpele met 3 versnellingen. Op het werk zeiden ze dat ik een electrische fiets moest nemen (een aantal collega's komt met de electrische fiets naar het werk) maar dat lijkt me nou niet handig, dan kunnen Jordi en Silke mij niet eens bijhouden De fiets die ik nu heb is al best oud, we hadden verwacht er nog zo'n 60 tot 80 euro voor terug te krijgen, maar hij gaf nog 150 euro ervoor terug en nog een gratis fietstas (die was 50 euro, dus samen 200 euro wat er nog af ging) dus dat viel alles mee. Zometeen ga ik hem ophalen.

Gisteren had Jordi optreden met groep 5 en 6, hij moest een quiz doen, was wel weer leuk om te zien. Vanmiddag gaan Jordi en Silke naar mijn schoonmoeder, ze gaan iets doen/maken wat wij niet mogen zien, op de verjaardag zondag deed hij ook al zo geheimzinnig en had wat onder zijn jas verstopt. volgens mij zijn ze vanalles aan het maken voor onze trouwdag op 10 december.

Zijn ze bij jullie ook alweer het sinterklaasjournaal aan het kijken? Silke vindt het nog erg leuk (ze kijken op school ook) maar krijgt wel steeds meer vragen.

Zaterdag heeft Silke de clubkampioenschappen van het turnen, voor het eerst met de selectie. Haar groepje bestaat uit 9 meiden, maar ze is wel een van de jongsten (6 anderen zijn uit 2004 en zij uit 2005) dus het gaat lastig worden om bij de eerste drie te eindigen. Maar ja meedoen is belangrijker dan winnen toch? Ze heeft er in ieder geval veel zin in.

Patricia, hoe was snertpop? En het feestje van jullie vrienden? En nu dit weekend lekker rustig aan of nog meer feestje voor de boeg? Ik zag de foto van Sanne ook ja, mooie meid hoor, ze leek inderdaad wel ouder op de foto. Nick heeft groot gelijk dat hij doorgaat met de wedstrijden, zeker als hij er lol in heeft en ook nog wint
Leuk vooruitzicht met oud en nieuw naar Center Parcs! Welk park gaan jullie?

Maris, hoe gaat het bij jullie? Femke helemaal zindelijk las ik volgens mij. Knap hoor! Ben je lekker helemaal van de luiers af.


Ga nu even boodschappen doen!
(een heleboel smilies erbij, maar nog steeds geen zwaai smilie...)

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 04-12-2012 18:53:03
Hoiiiiii,

Wat is het rustig hier!!!!

Maris,hoeveel nachtjes slapen nog voor DE dag??? Is alles helemaal klaar en heb je er zin in? Lekker zeg dat Femke helemaal zindelijk is!

Marielle, hoe fiets je nieuwe fiets??? Las volgens mij ook op FB dat Silke het goed gedaan had met de wedstrijden? Leuk hoor!!
Wij gaan naar de limburgse peel!En snertpop was beregezellig! Het feestje van onze vrienden ook. Nu weer even klaar met feesten hoor, behalve dan het sint feest Morgenavond bij mijn schoonmoeder en zaterdag naar mijn ouders in Putten.
Daisy mag ook mee al moest ze wel eerst aan de broek. Ze is loops en dat geeft best een bende zeg! Dus nu een broekje aan en goed gedweild in huis. Alle bloedspetters weer weg

Van de week ook 10 min. gesprek gehad op school voor Luuk. Het gaat heel erg slecht met hem en nog 10 andere kinderen. Uit testen is naar voren gekomen dat hij nog maar 5 mnd onderwijs heeft genoten. Dus dan zou hij nu halverwege groep 3 zitten!!! Ook de letters zitten er niet goed in. Volgens ons (als ouders) komt dit dus door school want het is best raar dat zijn hele klas het heeft op 2 kinderen na! Maar school geeft dit natuurlijk niet toe. Morgen in gesprek met de directeur. Andere ouders doen dit ook en er moet gewoon heel snel wat gebeuren.
Ze willen nu eerst alle konderen gaan testen op IQ en dan in januari beginnen met groep 3 herhalen en vervolgens groep 4 erachteraan. Maar dat gaat natuurlijk nooit lukken in nog maar een half jaar! Dus boze, gefrustreerde en bezorgde ouders op het plein.

Vorig jaar was dit al een beetje een probleem en toen heeft school er niets mee gedaan en werden de ouders afgescheept met, niet zo bezorgt zijn, het komt best goed, je legt de lat te hoog enz. Maar dit is toch niet normaal? Moet je hiervoor de schoolinspectie inlichten???

Nou ja, in ieder geval een hele fijne dag morgen met de sint!! Wij gaan ook genieten. Ik ga nog even lezen met Luuk...... (bedankt school!)

Doeiiiiiiiiiiii
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op juni juli mama's van 2005
Naam
Bericht