Menu
 

Topic:

ervaring gezocht depakine gebruik

Radijsje  schreef op: 18-12-2012 16:14:35

Onze zoon van 5 gebruikt nu bijna 2 jaar depakine i.v.m. zijn epilepsie. Nu stuiten wij he laatste jaar op toch wat problemen omtrent zijn gedrag. Hij kan soms erg druk zijn en op school bevinden ze zich hierdoor problemen met de juffen, niet stil zitten in de kring, luidruchtig aanwezig zijn etc.

Nu ben ik eigenlijk op zoek naar ervaringen van andere moeders welke kinderen ook depakine gebruiken of hun gedrag ook veranderd is bij het gebruik van depakine om alles zeg maar uit te sluiten.

 
Quote
Navigatie
RE: ervaring gezocht depakine gebruik
Caro  schreef op: 23-11-2016 09:55:08
Hallo, hier dochter van 8 dat Depakine chrono 300 gebruikt, dit 2/dag. Zij heeft dat voorgeschreven gekregen voor oog-migraine. Ze neemt het nu maand en een half al, maar zie totaal geen verbetering, integendeel vind het zelfs slechter uiteindelijk. Ze heeft dagelijks last van die vlekken, en flikkeringen in haar ogen nu, en bovendien is haar gedrag idd, ook veranderd. Ze is op 2 weken tijd al 3x tegen iets gelopen (1x tegen ander kind met gevolg gekneusde neus, dan paar dagen later voet verstuikt op chiro omdat ze `t nie gezien had, en gisteren pareldoos in klas omver gelopen ook al...).. Dit kan eens gebeuren dat weet ik, maar het valt echt op, ook thuis is ze veel `lomper` geworden en afweziger ook als je haar iets vraagt. Ze komt mij ook depressiever over ineens (terwijl ze altijd een vrolijke meid was).. Is trouwens ook serieus aan het bijkomen, heeft echt een buikje gekregen nu, terwijl ze niets overdreven veel eet. Ik ben dus nu op eigen houtje aan het afbouwen, van 2x 1tablet/dag, naar nu 1,5/dag, na paar dagen 2x half tablet nog e zo uiteindelijk niks meer.. Ze heeft nog steeds last maar niet meer als met de depakine zelf toen ik die volledig gaf dus. Ik ga naar neuroloog opnieuw en vragen voor andere middeltje waar ze beter met is. Ik zal er ook bijzeggen dat ik het zelf afgebouwd al heb. Groetjes..
 
Quote
RE: ervaring gezocht depakine gebruik
Nicole  schreef op: 23-11-2016 21:22:43
Laat je asjeblieft heel goed voorlichten bij het slikken van depakine!
Mijn dochter heeft dit vanaf haar 7de totaan haar 15 de geslikt. Toen kregen wij telefoon van de neuroloog dat we rap de depakine afnoesten gaan bouwen omdat gebleken was dat het de hormoongroei bij meisjes in de puberteit hevig verstoort. Helaas was het bij onze dochter al te laat. Zij is nu 18 en heeft geen borstontwikkeling. Heeft wel haar menstruatie gekregen gelukkig. Zij slikte het voor de migraine.
 
Quote
RE: ervaring gezocht depakine gebruik
Roosje  schreef op: 16-12-2017 20:36:56
Wauww best heftig allemaal om te lezen. Mijn dochter van 3 had eerst levecitecam en kreeg 2/ daags 1,5 ml ze kreeg er gedrags en stemmingveranderingen van en heel agressief. Ze was altijd een heel vrolijk lief spontaan meisje iedereen uit mijn omgeving die haar ziet is er van geschrokken! Nu is ze overgestapt naar Depakine en nog steeds zelfde gedrag. Nu las ik ook dat het heel gevaarlijk is voor de lever en andere dingen en dat het wel bij kleine kinderen voorkomt ik ben er net een dag mee begonnen wie kan mij zijn ervaring ervan vertellen ik wordt er zo boos om dat mijn kleine meisje zo’n zware troep moet innemen en zoveel bijwerkingen kan krijgen graag hoor ik meer van andere ouders die het al lange tijd gebruiken! 
 
Quote
RE: ervaring gezocht depakine gebruik
Nimmie  schreef op: 15-01-2018 19:07:36
Hier een meid van nu 11 dat 139 cm is en 29 kilo gebruikt ook depakine chrono 500 en 300 

In de carnavals vakantie weer 24 uur eeg om te kijken hoe en wat
 
Quote
Navigatie


Reageren op ervaring gezocht depakine gebruik
Naam
Bericht