Spotter

Hier zijn de meest recente reacties te zien.

Topic: Hernia

Ikmaria

Jammer genoeg kan ik hierover meepraten. Toen ik 18 was heb ik maanden thuisgezeten met een hernia. Ik kon helemaal niets meer. Vreselijke pijnen geleden en volgepropt met pijnstillers. Langzaam, heel langzaam ben ik er bovenop gekomen zowel fysiek als mentaal. Rusten is een optie, maar te veel rusten is ook niet goed. Liggen deed ik altijd op een vrij harde matras met een stapel kussens onder mijn knieën zodat mijn benen een hoek van 90° vormden. Toen het iets beter ging, ging ik op aanraden van mijn fysiotherapeut veel, maar langzaam en op het tempo dat ik kon wandelen. Dat heeft mij er weer bovenop geholpen. Na verloop van tijd werd de pijn minder en ook het weer buitenkomen deed me heel goed. Zelf ben ik ook nooit geopereerd, leek me toen een te drastische beslissing. Af en toe krijg ik er helaas nog last van, maar gelukkig beperkt de pijn zich nu wel.


Datum: 25-02-2018 18:44:00
Veramv2
Niet vaak gemiddeld 3x per maand.

wandel je vaak?

Datum: 25-02-2018 18:34:52
Jen9
In de horeca weet ik idd... Snap nooit dat mensen dat risico nemen ..je zit toch met verzekeringen bijvoorbeeld.

De controle is streng tegenwoordig in de muziekscene wat zwart en wit werken betreft...
En uiteraard kan je het luchtig houden maar je hebt natuurlijk wel met  alle bandleden te maken.. vandaar mijn vraag.... Maar tuurlijk ... als hij straks wat ouder is zal het vanzelf wat luchtiger worden... 

Maar goed.. komt tijd komt raad.. vroeg me het alleen plotseling af...

Datum: 24-02-2018 09:49:29
Dano
Haha ik kom al jaaaaaaren in Zwitserland en in the 80 was dat daar ook erg popi 😂

Datum: 24-02-2018 08:23:06
K
Allebei mijn jongens hebben elk in hun eigen sport te maken met een eigen temperamentvolle coach.

De coach van mijn jongste kan fanatiek discussiëren (niet schelden/gebaren ofzo alleen discussiëren over beslissingen) met scheidsrechters en als hij te ver gaat dan krijgt hij een kaart. In 3,5 jaar heb ik dat 1 keer meegemaakt, de coach vertrok gewoon (wel chagrijnig, maar met het respect dat ik moet kunnen verwachten). Ik heb het bij mijn jongste nog nooit meegemaakt dat ouders of tegenstanders te ver gaan. 

Bij mijn oudste is de huidige coach bloedfanatiek. En eerder heeft hij ook andere fanatieke coaches gehad. En de betrokken ouders kunnen ook luid aanwezig zijn met aanmoedigen en “meecoachen”. Bij mijn oudste heb ik in de afgelopen 5,5 jaar meerdere keren te maken gehad met coaches die weg werden gestuurd en zelfs ouders die verzocht werden om te gaan. 
Het is dan overigens in deze situaties zowel bij de coaches als bij de ouders niet zo geweest dat er gescholden werd of dat er ongepast taalgebruik was of dat mensen persoonlijk afgemaakt werden (gelukkig),  het ging dan om te fanatiek bemoeien met de scheids. 
Zelf ben ik niet luid en al helemaal niet fanatiek. Ik vind het leuk om spannende wedstrijden te zien, maar als mijn zoon me zou horen dan betekent het dat hij niet oplet. Hij moet zich op zijn team en spel concentreren. Dus ik hou mijn mond en als hij oogcontact zoekt krijgt ie een 👍 of een 👎.
En omdat hij en zijn team gewend zijn aan luide coaches, zijn ze als team ook wel gewend geraakt om dit gedrag te negeren. Ze zijn er niet zo van onder de indruk meer en kiezen hun eigen weg.
gelukkig heeft het geen effect op hun spel, spelen ze niet harder richting hun tegenstanders dan gebruikelijk binnen hun sport.
Lastig vind ik dat ik als ouder ook deel uitmaak van een groep ouders als er een wedstrijd is. Het is bij iedereen bekend dat respect ‘m zit in weten waar de grens ligt bij sportief aanmoedigen. En toch is het heel moeilijk om tijdens wedstrijden de temeperamwntvolle luide ouders bij te sturen en te voorkomen dat mensen (te) ver gaan. 


Datum: 23-02-2018 21:47:29
Vera
eider is ieder

Datum: 23-02-2018 15:17:31
Ladyd
Absoluut Duifje. Dat zei ik ook tegen hem
Gisteren hadden ze 'Ik hou van jou gezegd' Mijn vader houdt me helemaal op de hoogte 

Dat zeker Wanouk, maar daar ben ik eigenlijk niet zo bang voor. Ze woont ook toevallig in dezelfde woonplaats als mij. Ik ken haar niet persoonlijk, maar volgens mij is ze familie van een vroegere vriendin van me

Datum: 22-02-2018 12:28:51
Ikmaria

Helemaal niet armoedig! Als je dit leuk vindt, dan kan je hiermee flink besparen en dat is toch altijd mooi meegenomen. Persoonlijk laat ik mijn haar liever door de kapper kleuren. Ten eerste vind ik het leuk om tijd door te brengen bij de kapper (kan ik eventjes in alle rust genieten) en ten tweede vind ik het een te groot gedoe om zelf mijn haar te kleuren. Oh ja en ik ben ook niet zo handig... Stel me altijd een troep voor met kleur aan mijn handen, in mijn badkamer, op mijn kleren, enz. ... Nee, voor mij liever de kapper!


Datum: 21-02-2018 11:34:42
E.
Afgelopen week in de winkel geweest en prettig geholpen. De bank leek stevig en duurzaam, maar uiteindelijk toch voor een andere winkel gekozen (met name vanwege een zeer leuke aanbieding daar).

Datum: 20-02-2018 21:29:01
Mamajenti
Helaas geldt dat niet in de zomer

Datum: 19-02-2018 21:10:18
Wanouk
En als je reageert op een bericht van meer dan 5 jaar oud, ben je ook niet helemaal wakker hoor. 

Datum: 19-02-2018 19:31:50
Miepie1972
Moest ook zo lachen op fb:
het is weer maandag, wat een voorbibsdag!

Leven en laten leven!

Datum: 19-02-2018 15:59:15
H.v.h
Vanaf mijn 43 jaar een hele schouderprothese.
Nu ben ik 47 jaar 3,5 jaar verder,en nog op de tijd hevege pijn.
Wat is de oplossing,ik ga ook naar de pijnpoli maar dat baat ongeveer 2 maanden effect.
Hoe moet dit verder.
Wie weet meschien een oplossing?

Datum: 19-02-2018 12:02:19
Chloe
Pedicurebehandeling bij mijn schoonheidsspecialiste vond ik dan weer niks, maar dat is persoonlijk. Er was dan tegelijk een schoonheidsspecialiste met mijn voeten en een ander met mijn voeten bezig. Dat vond ik niet zo prettig. En als ik toch ga, dan laat ik mijn voeten liever door een echt goede ervaren pedicure doen.. Ik plan trouwens inderdaad ook geregeld kapper een schoonheidsbehandeling op 1 dag. Wel de kapper als laatste doen, anders zit je haar vol met olie en crème 😱

Datum: 18-02-2018 18:21:19
Harleysmama
Cora ik woon in Zuidoost. Welke metro halte is het. In Holendrecht is het gratis parkeren behalve dan de hoven tegen het winkelcentrum aan. 

Datum: 18-02-2018 10:28:49